''Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi''  Kapsamında 63 Yıllık Okulumuza 2 Yeni Kitaplık Kazandırıldı.

''Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi'' Kapsamında 63 Yıllık Okulumuza 2 Yeni Kitaplık Kazandırıldı.

Okulumuza eklenen 2 yeni kitaplıkta güncel olan çocuk hikayeleri ve romanlar, eğitsel kitaplar, kaynak kitapları sayesinde çocuklar bilgiye daha kolay ulaşır hale geldi. Toplam 426 kitap ile zenginleştirdiğimiz kitaplık öğrencilerimizin hizmetine  sunulmuştur. İsteyen velilerimiz  ödünç alıp okuyabilecekleri duyuruldu.

Öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmek amacıyla okul koridorlarının uygun yerlerine Milli Eğitim Bakanlığımız, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle dekoratif kitaplıklar yapıldı. Okulumuz ve öğrencilerimiz olarak teşekkür ederiz. Ayrıca kitaplığımızı zenginleştirmek için kitap bağışlarınızı bekliyoruz..

23.12.2021 1802

23-12-202123-12-202123-12-2021