(Akalan) Denen İlkokulu

Vizyon: Akalan Denen İlkokulu olarak paydaşların tümünün katılımıyla, insani değerleri kazandırmak için Milli Eğitimin Temel Değerlerini benimsemiş, milli kültürünü özümsemiş, iletişime açık, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, sevgi, saygı ve hoşgörüyü esas alan, öğrencilerin farklılıklarına değer veren, ekip çalışmasına inanan, teknolojiyi hayatının her alanında kullanabilecek, paylaşımcı, saygılı, mutlu bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: Katılımcı, yenilikçi, teknolojiye sahip kalitenin önemini kavrayarak hayatının her kademesinde kullanarak topluma iyi örnek ve yön verebilen, saygılı hoşgörülü, mutlu bireyler yetiştiren bir okuluz.

Saatler: 08.50-14.35
Isınma: KÖMÜRLÜ KALORİFER(manuel)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE DERSLERİ 2. 3. 4. SINIFLARDA HAFTA DA 2 DERS SAATİ OLRAK İŞLENMEKTEDİR.
Lojman: 0 - KULLANILMIYOR
Servis Bilgisi: SERVİS YOKTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akalandenenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AKALAN MAH. 1500 SK. AKALAN DENEN İLKOKULU BLOK NO 4A İÇ KAPI NO 1 KEMALPAŞA / İZMİR

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - AKALAN MAHALLESİ KEMALPAŞA/İZMİR