2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKALAN DENEN İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Okulumuz Aile Birliği'nin 2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 06/12/2023 Aralık Çarşamba günü saat: 14:30'da okulumuz 4/A sınıfında aşağıdaki gündem maddeleri ile toplanacaktır.

Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Kaliteli bir eğitim ortamının oluşturulması siz değerli velilerimizin katkılarıyla mümkün olacaktır.

İlginizi ve katılımınızı önemle rica ederim.

AKALAN DENEN İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ

2023-2024  EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GENEL KURUL GÜNDEMİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ:

1- Açılış ve yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti.

2- Okul Müdürü İhsan KÖPRÜ' nün konuşması.

3- Açık oyla divan başkanı ve bir yazmanın seçilmesi

4- Yeni yönetim kurulunun seçimi ve görevleri Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi.

(Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVANA sunulması. Veliler arasında 5 asil 5 yedek üye yönetim kuruluna; veliler arasından 1asil 1 yedek üye Denetim Kurulu'na seçimin yapılması).

5- Denetleme kurulunun seçimi ve görevleri. Denetim Kurulu raporunun okunması ve ibra edilmesi.

(Denetim Kurulu'na Öğretmenler Kurulu tarafından seçilen 2 asil ve 2 yedek öğretmen üyenin açıklanması).

6- Okul öğrencilerinin ihtiyaçları ve bu doğrultuda hazırlanan tahmini bütçeyi görüşmek, onaylamak.

7- Okul ihtiyaçlarının temini için gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesi.

8- Okulun eğitim öğretim kalitesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

9- Yönetmeliklerde ön görülen konulardan;

a)  Sınıf geçme ve sınav yönetmeliği

b)  Devam-devamsızlık durumları

c)  Kılık kıyafet ve disiplin durumu

d)  Başarı -başarısızlık durumu

10- Velilerin görüşleri (Yön. mad.16)

11- Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

12. Genel konuların görüşülmesi,

13- Dilek ve temenniler.