TEKNOFEST İZMİR

TEKNOFEST İZMİR

27 Eylül ? 1 Ekim tarihlerinde İzmir Çiğli Havalimanı'nda gerçekleşecek olan TEKNOFEST'e katılmak için ziyaretçi kaydını oluştur, bu heyecana sen de ortak ol!

 

 

Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleştirilen TEKNOFEST 2023'ün üçüncü festivali, İstanbul ve Ankara'dan  sonra muhteşem yolculuğuna İzmir'de devam edecek.Festival, 27 Eylül ? 1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. Tam bağımsız bir Türkiye için "Milli Teknoloji Hamlesi" vizyonuyla milyonları kucaklayıp bir araya getiren TEKNOFEST İzmir, coşkuyu ve heyecanı yine göklere taşıyacak.Çiğli Havalimanı'nda düzenlenecek 5 günlük festivalde teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgâr tüneli, simülasyon deneyim alanları, "Refik Anadol Makine Hatıraları: Uzay" Sergisi, planetaryum gösterimleri, sahne gösterileri ve çeşitli aktivitelerle dolu TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı!

 

Ayrıca Deneyap Fikir Maratonu ve Deneyap Makeathon, Take Off Girişim Zirvesi Ön Etkinlikleri de Milli Teknoloji Hamlesine İzmir'de katkı sunmaya devam edecek.  


ZİYARETÇİ KAYDI OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

 

https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/izmir/

 

22.09.2023 171

22-09-202322-09-2023