TEKNOFEST 2024 BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!

TEKNOFEST 2024 BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!

TEKNOFEST 2024 BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!

TEKNOFEST 2024 eğitim seviyesine göre başvuru yapılabilecek yarışmalar için başvurular devam ediyor.      Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

 https://www.teknofest.org/tr/competitions/how-to-apply/TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

 Türkiye’nin teknolojik alanlarda yetkinliğini geliştirmesi ve söz sahibi olabilmesi için gerekli paradigmik değişimin şüphesiz en önemli ayağını, toplumun milli teknoloji geliştirme süreçlerine olan desteğinin artırılması ve ilgili alanlarda yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunulması oluşturmaktadır. Bu hedefler doğrultusunda toplumun her bir bireyinin aynı ideal ve heyecan ile ülkemizin kabiliyetlerine, gücüne ve geleceğine olan inancı, “Milli Teknoloji Hamlesi’’nin zeminini oluşturmaktadır. Bu hedefe ulaşabilmenin ön koşullarından birisi ise dünyada yüksek teknoloji projelerinin lokomotifi kabul edilen havacılık ve uzay alanlarında söz sahibi olabilmektir.

25.01.2024 77

TEKNOFEST 2024

 

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

 Türkiye’nin teknolojik alanlarda yetkinliğini geliştirmesi ve söz sahibi olabilmesi için gerekli paradigmik değişimin şüphesiz en önemli ayağını, toplumun milli teknoloji geliştirme süreçlerine olan desteğinin artırılması ve ilgili alanlarda yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunulması oluşturmaktadır. Bu hedefler doğrultusunda toplumun her bir bireyinin aynı ideal ve heyecan ile ülkemizin kabiliyetlerine, gücüne ve geleceğine olan inancı, “Milli Teknoloji Hamlesi’’nin zeminini oluşturmaktadır. Bu hedefe ulaşabilmenin ön koşullarından birisi ise dünyada yüksek teknoloji projelerinin lokomotifi kabul edilen havacılık ve uzay alanlarında söz sahibi olabilmektir.25-01-2024

 

 

 

 

 

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için tıklayınız.

 

 

 

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Teknofest 2024 afişinin orjinal haline ulaşmak için tıklayınız.